E.M. Tijs Occasions

Over ons

Wie zijn wij?

Enthousiast, ervaren, deskundig, technisch, meedenkend, betrouwbaar en in het bezit van een no-nonsense mentaliteit. Het gaat er per slot van rekening om dat u exact krijgt waar u op rekent; een machine waar u meer dan trots op kunt zijn en die voldoet aan uw verwachtingen en past binnen uw budget.

Meer dan een handelsorganisatie
Bij E.M Tijs Occasions schrijven we kwaliteit en service al bijna een halve eeuw in hoofdletters. We zijn een begrip in het verhandelen, exporteren en importeren van bouwmachines, tractoren en landbouwmachines. Een ambitieus en internationaal georiënteerd bedrijf met vele betrouwbare contacten over de hele wereld om voor u het beste resultaat te realiseren. E.M Tijs Occasions is uw vertrouwde partner gedurende het hele traject van advies tot aan- en verkoop.
Wij regelen indien gewenst en waar nodig het transport van uw occasion, inclusief alle (internationale) documenten. U heeft er geen omkijken naar. Wij houden altijd uw belang voor ogen en waken ervoor dat u daadwerkelijk krijgt waar u voor tekent.

Hechte relatie
We hechten veel waarde aan langdurige relaties. Een partner die samen met onze klanten de juiste oplossingen realiseert en kwaliteit oplevert. Meer weten? Neem contact met ons op.

Op onze  site bieden wij u  onze  wekelijks wisselende voorraad aan. Altijd  actueel en tegen een goede prijs-kwaliteit verhouding. Wij streven ernaar om elke machine met voldoende  informatie, de  prijs  en  +/- 20  foto’s  aan u te tonen.

Meer weten? Aarzel niet en neem contact met ons op!

 

Contact
E.M. Tijs Occasions
Butzelaarstraat 66
8105 AR Luttenberg
Nederland

T:+31 6 53 24 66 28
(Michiel Tijs)
E:info@tijs.nl


BIC: INGBNL2A
IBAN: NL09INGB0651962757
KvK: 38020470
O.B: NL800141441B01